ویدئو کنفرانس یکی از بهترین راهها برای ارتباط با همکاران است. ملاقات چهره به چهره به واسطه نرم افزار ویدئو کنفرانس انجام میشود. اگر کارمندان شما بیشتر از راه دور با شما کار میکنند، سفر میکنند و از برنامههای منعطف لذت میبرند، نیاز به مکالمات شخصی بیشتر فقط از طریق نرم افزار کنفرانس ویدیویی خواهید داشت. خوشبختانه تنوع زیادی از نرم افزارهای ویدیو کنفرانس وجود دارند که میتوانید بسته به تعداد کارمندان، بودجه و بسیاری از موارد آنها را انتخاب کنید. در قدم اول باید نرم افزار ویدیو کنفرانس را بشناسید و سپس با توجه به ویژگیهای آنها، بهترین این نرم افزارها را انتخاب نمایید. در ادامه مقاله شما را با بهترین نرم افزارهای کنفرانس آنلاین که در سال 2024 بسیار شناخته شده بودهاند، آشنا میکنیم.
بهترین لیست نرم افزار ویدئو کنفرانس
نرم افزار کنفرانس آنلاین، نرم افزاری است که امکان برقراری تماسهای اینترنتی را بدون هیچ محدودیتی فراهم میکند. این نرم افزارها دارای امکانات مختلفی از قبیل برنامه ریزی برای برگزاری جلسات، مشاهده تعداد افراد حاضر و بسیاری از امکانات دیگر هستند که هر کدام میتوانند قابلیتهای متنوعی را به همراه داشته باشند. این شما هستید که باید با توجه به نیاز خود، از این نرم افزارها استفاده نمایید.
1. زوم (ZOOM)
زوم به عنوان یکی از بهترین نرم افزارهای ویدیو کنفرانس شناخته میشود. این نرم افزار، با امکاناتی که در اختیار استفاده کنندگان قرار میدهد، میتواند به عنوان یک پلتفرم بدون عیب و نقص شناخته شود. صدای شفاف، قابلیت اشتراکگذاری فوری و …، این نرم افزار را به یک گزینه مورد علاقه ما تبدیل میکنند. زوم نرم افزار ویدئو کنفرانس ایده آلی برای جلسات وب کاربرانی است که میخواهند به سادگی و به صورت موثر با مشتریان از راه دور ارتباط برقرار کنند. همچنین این نرم افزار میتواند از سیستم عامل کروم و لینوکس پشتیبانی کند.
قابلیتهای نرم افزار زوم
- تخته وایت برد
- ویدیو و صدا HD
- تعداد نامحدود جلسات در ماه
- رمزگذاری لایه سوکت ایمن (SSL)
- چت و پیام (خصوصی و گروهی)
- زمانبندی با افزونههای کروم
- گزینه ثبت جلسه
- امکان شرکت در جلسه از طریق تلفن
- جلسات فوری یا برنامهریزی شده
- پشتیبانی آنلاین
- اتاقهای برک آوت
نسخه رایگان از زوم موجود است، اما ویژگیها و قابلیتهایی که در اختیار قرار میدهد، محدود است. کنفرانسهایی که شرکت کنندگان زیادی دارند، نمیتوانند بیشتر از 40 دقیقه طول بکشند. بنابراین، اگر نیاز به قابلیتهای پیشرفته این نرم افزار دارید، باید از نسخه پولی این نرم افزار استفاده نمایید.
2. مایکروسافت تیم (Microsoft Teams)
مایکروسافت تیم برای کارایی و همکاری یکپارچه طراحی شده است. این نرم افزار با برنامههای آفیس مانند WORD ادغام میشود و میتواند با طراحی و زیرساخت فوق العاده تعاملی، امکان برگزاری جلسات را فراهم کند. این نرم افزار ویدیو کنفرانس آنلاین، به عنوان پاسخی به تعداد فزاینده ابزارهای همکاری شناخته شود. مایکروسافت تیم یک ابزار چت همه جانبه برای محل کار است.
قابلیتهای نرم افزار مایکروسافت تیم
- نسخههای وب ورد، اکسل و پاورپوینت
- ذخیره سازی و اشتراک گذاری فایل
- امکان میزبانی تا 300 کاربر در یک زمان
- پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و وب
3. GoToMeeting
GoToMeeting به عنوان بهترین نرم افزار ویدئو کنفرانس شناخته میشود. این نرم افزار بر فضای کنفرانس ویدیویی تسلط ندارد. اما میتواند برای طیف وسیعی از نرم افزارهای جلسات از راه دور مورد استفاده قرار گیرد. این نرم افزار کاربر پسند چند مزیت مهم نسبت به رقبای خود دارد که مهمترین آنها، نظرسنجی و بالا بردن دست است. این نرم افزار، امکان برگزاری جلسات ویدیویی نامحدود را فراهم میکند و میتواند با رمزگذاری سرتاسر ایمن، عملکرد مناسبی را در اختیار داشته باشد.
قابلیتهای نرم افزار GoToMeeting
- مراقبت از مشتری 24/7
- ویدیو HD
- جلسات نامحدود
- اشتراکگذاری صفحه از رایانههای رومیزی، تبلتها یا دستگاههای تلفن همراه
- پیام رسانی
- صدای وب – بدون ph
- امنیت
نرم افزار ویدئو کنفرانس آنلاین
4. گوگل میت (Google Meet)
گوگل میت به عنوان بهترین نرم افزار ویدئو کنفرانس شناخته شده که زیر مجموعهای از برنامه گوگل است. گوگل میت میتواند طیف وسیعی از محصولات را از جمله جیمیل، گوگل، گوگل کلندر و … را با هم ادغام کند. با گوگل کلندر میتوانید به طور خودکار پیوند گوگل میت را شناسایی کرده و شماره تماس ایجاد کنید. میت به طور خودکار ویدیوی بلندگو را شناسایی کرده و نمایش میدهد. گوگل میت توانسته کیفیت صدا و ویدئوی بسیار خوبی داشته باشد.
قابلیتهای نرم افزار گوگل میت
- عضویت آسان در جلسات با یک کلیک (بدون نیاز به دانلود)
- قابلیت اشتراکگذاری صفحه برای اسناد خاص، ویندوز یا کل صفحه
- امکان پیوستن از طریق موبایل، تبلت یا دسکتاپ
- اتاقهای انتظار
- وایت برد مجازی برای جلسات
5. ezTalks Meetings
شاید بزرگترین نقطه فروش ezTalks Meetings پیشرفتهای مداوم فناوری و تعهد تزلزلناپذیر توسعه دهندگان آن به معرفی ویژگیهای پیشرفته برای جلسات ویدیویی باشد. این نرم افزار ویدیو کنفرانس با دستگاههای اندروید و IOS سازگاری خوبی دارد و با رابط کاربری ساده خود، میتواند امکانات متنوعی را در اختیار شما قرار دهد. این نرم افزار یک برنامه وب قوی برای کنفرانس ویدویی است.
امکانات ezTalks Meetings
- تعداد نامحدود جلسات
- جلسات فوری یا برنامهریزی شده
- عضویت با تماس تلفنی
- ویدیو و صدا HD
- چت خصوصی و گروهی
- وایت بردهای تعاملی
- اشتراکگذاری صفحه با حاشیهنویسی مشترک
6. StarLeaf_logo
StarLeaf به عنوان بهترین نرم افزار ویدئو کنفرانس به به API اختصاصی خود مجهز شده است که امکان سفارشی کردن کنفرانس آن را فراهم میکند. ساختار خاص این نرم افزار ویدیو کنفرانس به شما این امکان را میدهد تا ارتباط گستردهای را برای کسب و کارها ارائه کنید و از محدودیتهای مرتبط با راه حلهای اتاق جلسه مجازی دوری کنید. این پلتفرم جایگزین باورنکردنی برای افرادی است که حتی حاضر هستند برای داشتن یک نرم افزار ویدیو کنفرانس آنلاین هزینه زیادی بپردازند.
قابلیتهای نرم افزار StarLeaf
- شماره تلفنهای جهانی شماره گیری صوتی
- قابلیت همکاری کامل با Skype for Business
- دعوت نامه مهمان نامحدود
- ادغام تقویم با Outlook و Google
بهترین لیست نرم افزار ویدیو کنفرانس آنلاین
سخن پایانی
در این مقاله لیستی از بهترین نرم افزار ویدئو کنفرانس آنلاین را به شما ارائه کردیم. این نرم افزارها میتوانند امکانات مختلفی را در اختیار شما قرار دهند. از امکان ادغام نرم افزارهای دیگر با نرم افزار ویدیو کنفرانس بگیرید تا امکان انتشار محتوای ویدیویی HD. این شما هستید که بسته به نوع نرم افزار و نیازهای خودتان، میتوانید بهترین نرم افزار کنفرانس گروهی را انتخاب نمایید.